Áldott a Gyermek (VVHI)

Go down

Áldott a Gyermek (VVHI)

Témanyitás by SOUL - Soulcube on 2015-07-21, 14:47

A Vén világok háborúja Áldott a gyermek, az eredeti (VVH1) remakeja, az elsõ játékomé, amivel a Steel Widow híres lett.
Végül is végtelenül standard játék volt, mégis volt akit megfogott, épp ez hívta életre 10 évvel késõbb a remake-t.

Történet:
A 3. világháború után járunk, ami a várakozással ellentétben nem pusztította el az emberiséget, ugyanis furcsa dolog történt. A nukleáris fegyverek hatása valamiért nem maradt véges, de ugyanakkor a jégsapkák nagyrészt elolvadtak, így a föld víz alá került.

De ez csak egy a világok övezõ rejtélyek közül. A földön megjelent mindenféle ismeretlen faj, amit gyûjtõnéven csak "XENOM"-nak, nevezünk
Ezek a lények csupán vadállai intelligenciával rendelkeznek, azonban rendes kormányok nélkül, hatalmas fejtörést okoz a velük való harc az amúgy is megtépázott emberiségnek.
A káoszból egy államszervezet, a protektorátus kezd kiemelkedni akik egy új fajta katona bevetésével kísérleteznek, a SeeDekkel.

A SeeDek speciális emberek, akik a Xenomokkal viszonylag egy idõben jelentek meg, és képesek az úgy nevezett Szellem-Kontrollra.
A szellemkontroll lényege, hogy a spirituális energiájukat kiterjesztik bizonyos tárgyakra, fegyverekre, amik miatt azokkal képesek, elementális képességek használatára.
Éppen ezért egyre fokozódik az ellentét az emberek és SeeDek között...

Viszont senki sincs felkészülve arra hogy mindennek megvan a maga helye, ideje és logikája, és hogy ezek a SeeDek jelentik a túlélést az emberiség számára, a következõ evolúciós ugrást, amihez ki kell állnunk egy próbát... de készen állunk mi erre pláne most? Vagy ez emberiség megéred a pusztulásra?

A válasz csak tõled függ.

A történetet a 16 éves SeeD, Symon Glorian szemszövégbõl látjuk, és megismerhetünk minden szépet és gonoszat amit az emberiség és a világ fel tud kínálni, kérdés hogy melyik oldal billentjük a mérleget az alapján amit tanultunk... képeske vagyunk elfelejteni a múltat? Vagy elfogadni az áldozatot a szükség idején?

Spec rendszerek:
- követési rendszer a játék egészében
- Kovács Rendszer (Final Fantasy Cool
- Limit Rendszer (Final Fantasy 7 )
- Mozgó ellenségek Rpgmaker 2k3 harcrendszerben
- Animált párbeszéd ablakok
- Több mint 300 map

A játék rengeteg side storyt, fanfiction szült, valamint rengeteg díjat nyert. Ma a Magyarországon készült makeres játékok közül sokan ezt a sorozatot tartják a legjobbnak.

Letöltési link:
https://drive.google.com/folderview?id=0B-9OeG_8ErqfM09iMUdmX1lMQjA&usp=sharing

Intro Video:
avatar
SOUL - Soulcube
SoulCube csapat
SoulCube csapat

Hozzászólások : 32
Karma : 3

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.